Η HEALTH DIAGNOSIS

Ιδρύθηκε το 2022 στη ΝΙΚΑΙΑ από επαγγελματίες του χώρου της υγείας, που επιθυμούσαν να προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους ασθενείς τους.

Με υπηρεσίες όπως Κατ’ Οίκον Αιμοληψία, μεταφορά ασθενών με σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο στόλο ασθενοφόρων, καλύπτωντας Νίκαια, Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Κερατσίνι, Ταύρο, Πειραιάς, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Δραπετσώνα, Χαϊδάρι, 

Ο συνεχής εκσυγχρονισμός του ιατρικού κέντρου και εκπαίδευση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας, για να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες διαγνωστικές υπηρεσίες. Το εξειδικευμένο ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό μας διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την ομαδικότητα του και το αίσθημα ευθύνης ως προς τους εξεταζόμενους.

Δεχόμαστε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Η Φιλοσοφία του κέντρου μας στηρίζεται στην πρόληψη, βασιζόμενο στην παροχή διαγνωστικών υπηρεσιών με ακρίβεια και επαγγελματισμό, σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο, κατάλληλα διαμορφωμένο και φιλικό περιβάλλον.

Η HEALTH DIAGNOSIS, δεν είναι ένα απλό διαγνωστικό κέντρο. Αντιθέτως πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο, ιδιαίτερου ιατρικού ενδιαφέροντος, το οποίο προσφέρει έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα, καθώς διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Στο τμήμα Υπερήχων  διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

Υπερηχογράφηματα κοιλίας (άνω κοιλίας-κάτω κοιλίας). Στην εξέταση ελέγχονται όλα τα συμπαγή όργανα της κοιλιάς όπως ήπαρ , χοληδόχος κύστη , πάγκρεας , σπλήνας , νεφροί , ουροδόχος κύστη , προστάτης , μήτρα –ωοθήκες .

Υπερηχογράφημα επιφανειακών οργάνων. Θυρεοειδή αδένα , τραχήλου , λεμφαδένων , σιελογόνων αδένων , μαστών , οσχέου.

Υπερηχογράφημα αγγείων (Triplex). Μελετάται το αρτηριακό και φλεβικό δίκτυο των άνω και κάτω άκρων , της κοιλιακής αορτής , των καρωτίδων και των νεφρικών αρτηριών . Επιπρόσθετα με το TRIPLEX  ελέγχεται η  αγγείωση συμπαγών οργάνων όπως ο θυρεοειδής ( αγγείωση όζων ) και οι όρχεις ( κιρσοκήλη).

Η ιατρική μας εμπειρία σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό μας εξοπλισμό εγγυάται την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση των ιατρικών σας προβλημάτων.

Τo εργαστήριο μας διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που επιτρέπει διαρκή έλεγχο της διακίνησης των δειγμάτων και της εκτέλεσης των εξετάσεων.

Τo εργαστήριο μας με τις διάφορες εξετάσεις που εκτελεί (αίματος , ούρων, κοπράνων και άλλων βιολογικών υλικών) συμβάλλει αποφασιστικά:

Στη διάγνωση της νόσου
Στην παρακολούθηση της θεραπείας
Στην ανίχνευση παθολογικών καταστάσεων πριν από την εκδήλωσή τους
Τα Τμήματα που περιλαμβάνονται είναι τα εξής:
Αιματολογικό
Ανοσολογικό
Βιοχημικό
Μικροβιολογικό
Ορμονολογικό
Προγεννητικός έλεγχος
Checκ Up
Επίπεδα Φαρμάκου
Κυτταρολογικό

Το έμπειρο προσωπικό του εργαστηρίου μας ενημερώνει για τις υπηρεσίες που παρέχει το εργαστήριο , βάσει των παρακάτω κανόνων:

Η επιλογή των εξετάσεων γίνεται από τον Κλινικό – θεράποντα ιατρό κάθε ασθενούς. Δίνει συμπληρωματικές , ερμηνευτικές υποσημειώσεις για το αποτέλεσμα μιας εξέτασης. Φροντίζει να ενημερώνει για την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα μιας συγκεκριμένης εξέτασης που αιτείται ο κλινικός ιατρός. Δίνει οδηγίες για την προετοιμασία του ασθενούς και του δείγματος καθώς και για τους περιορισμούς μιας αιτούμενης εξέτασης. Το εργαστήριο ενημερώνει τους Κλινικούς – θεράποντες ιατρούς, για κάθε απόκλιση σύμφωνα με τα κριτήρια αποδοχής δειγμάτων, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει το αναλυτικό στάδιο της εξέτασης